Gratis testbild för din skärm

På vår Express-sida och Prefix-sida kan du testa hur bilderna blir i förhållande till din skärm. Så du behöver inte köpa "grisen i säcken".

Så här gör du en testbild för din skärminställning..

På Express-sidan väljer du Testbild i formatmenyn:

På Prefix-sidan väljer du Testbild i menyn under Media.

Du får helt gratis en fotokopia med din bild som du sedan kan jämföra med din skärm.

Express-sidan är bilden exponerad i Fuji Frontier 570 på A4-papper och
Prefix-sidan är bilden exponerad i Durst Lambda 130 på A3-papper.
På båda tjänsterna kan du välja blankt eller matt fotopapper.

Alla bilder på Prefix och alla bilder över 30x45 cm på övriga tjänster görs i Durst Lambda.

Så här kan din testbild se ut..

Använd din testbild framförallt för skärmen. Välj ut någon eller några bilder som representerar olika tonomfång för att ge dig en bra uppfattning.

Du kan även testa våra ramar eller filter (dock ej manuell kontroll, för det är ju meningen att du själv ska kunna göra denna kontroll!) Klicka också bort autokorrigeringen på express-sidan, annars kommer du inte kunna använda bilden som jämförelse med din skärm.

Vi förbehåller oss rätten att minimera din beställning om du beställer alltför många.
Då väljer vi ut några som ger dig en god uppfattning om din skärm.

Ska du t.ex göra en större utställning och är har hjälp av ett större antal testbilder, ta då kontakt med vår proffsavdelning på jobb@crimson.se innan din beställning.

Testbilden är helt gratis, men du betalar själv eventuell frakt på respektive sida.